Vi er specialiseret i at anlægge legepladser og æstetiske uderum til fællesskaber. Vi er passioneret for at skabe rum, der er alsidige og kan hjælpe til udvikling af mennesker i alle aldre. Vi har stor erfaring med at anlægge unikke løsninger, alt fra enkeltelementer til fulde løsninger. Vi kan sørge for et bredt sortiment ligefra trampoliner, gynger, vipper, klatrenet, legehuse og andre udendørs møbler. Vi anlægger produkter i høj kvalitet, og legeredskaber der naturligvis er godkendt til offentlig brug.

Naturlegepladser
etablering

Når det kommer til udførelsen af alle entreprenøropgaver, er Friggegård din professionelle og ideelle samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i etablering af naturlegepladser. Legepladser er børnenes uderum til leg og bevægelse, hvor redskaber og landskab skaber et sikkert rum til gode lege. Lege hvor motorik og sanser bliver udfordret. Vi etablerer legepladser på hele sjælland, i holdbare kvalitetsmaterialer, så du kan få et unikt uderum til leg og bevægelse, som du kan være glad for i mange år.

Uderum i kvalitetsmaterialer

Vi etablerer uderum i lige præcis de materialer, som du ønsker. Vi yder rådgivende hjælp, således du kan få etableret dit uderum, så det passer bedst muligt til dine grønne områder.

Til uderum anbefaler vi at anvende robinie træ. Robinie kan med sine organiske og knudrede forme give uderummet et helt eventyrligt præg. Et look, der både passer og ser godt ud, hvad enten det er sommer eller vinter. Passer robinietræet ikke ind i dine rammer, er der også mange andre muligheder med blandt andet faldunderlag, der kan fås i mange forskellige farver.

Har du en drøm om, at skabe et dejligt uderum, hvad enten det er privat eller erhverv, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi står gerne for vejledning og etablering, så du kan komme i mål med dit kommende udendørsprojekt.

Eksempler på udendørs områder